Welkom, er zijn kittens beschikbaar (klik hier of kies een pagina van het menu)

Gwinneke is zondag 12 mei 2019 bevallen. Helaas is 1 kitten dood geboren maar de andere 4 gaan goed. Het zijn drie katertjes (1 rood gemarmerd, 1 rood gestreept met wit en 1 blauw/witte). En 1 poesje: een zwart tortie met wit. Foto’s staan nu op de site.

Circe heeft 19 maart 2019 een tweeling gekregen van Jens: Denzel en Vivian. Ze hebben beide een nieuw huis gevonden

Enya heeft 24 maart 2019 een 5-ling gekregen van Jens. Grace, May, Henry, Sylvester en Sean hebben een nieuw thuis gevonden.

14 mei 2019: Vivian en Denzel zijn nu 8 weken oud en groeien goed. Denzel weegt bijna 1300 gram en Vivian 1130 gram. Ze worden met de dag sneller. Met de 5-ling van Enya gaat het ook goed. Die zijn 7 weken oud en iedereen eet zelf al heel goed: brokjes, blik, vers vlees, snoepjes, alles gaat er in. De tuin is helemaal geweldig. Ze staan allemaal voor de achterdeur te springen om naar buiten te mogen.

3 mei 2019: het gaat uitstekend met alle kittens. Ze worden met de dag behendiger en zijn nergens bang van, alles moet worden onderzocht. Vivian en Denzel zijn 5 dagen ouder en dat is te zien. Ze gaan als een speer. Denzel weegt nu al meer dan een kilo en hij is nog geen 7 weken oud.

Wij zijn de poezen Gwinneke, Circe, Isabel, Enya, Ivy en Norah. De katers Jens en Jari en dan ben ik er nog; Monique. Wij wonen in Den Bosch en zijn een kleine hobbymatige Cattery van Noorse Boskatten. Hobbymatig wil niet zeggen dat het niet serieus is. Alle katten worden regelmatig getest op hart- en nierziektes d.m.v. echo en zijn DNA getest. Af en toe zijn er kittens die in huiselijke kring worden opgevoed.

Contact opnemen kan door te bellen naar : 0653877986 of te mailen naar: noorseboskatjes@ziggo.nl

Lid van Mundikat:

Noorse boskat informatie site

Mundikat is aangesloten bij de FIFE

We hebben ook een Facebook pagina.