Cattery van de Yvelaar

26/27 februari 2022 kittens geboren. Af en toe Noorse boskat kittens, klik op de rechter foto voor contactgegevens. Klik op de linker foto voor het Blog.

2023:

9 maart 2023 zijn de 5 kittens van Ivy en Jens geboren. 3 katertjes en 2 poesjes. Ze hebben namen van acteurs gekregen. Julia en Tom zoeken een nieuw thuis. Ze groeien goed. Binnenkort foto’s op de website.

We zijn al weer een ruime maand onderweg. Het ziet er naar uit dat Ivy zwanger is. Hopelijk kittens over een aantal weken. Verder moeten we nog bekijken wat we dit jaar verder gaan doen als moeder Natuur het goed vind.

Wij zijn de poezen Gwinneke, Circe, Isabel, Enya, Ivy en Norah. De katers Jens en Jari en dan ben ik er nog; Monique. Wij wonen in Den Bosch en zijn een kleine hobbymatige Cattery van Noorse Boskatten. Hobbymatig wil niet zeggen dat het niet serieus is. Alle katten worden regelmatig getest op hart- en nierziektes d.m.v. echo en zijn DNA getest. Af en toe zijn er kittens die in huiselijke kring worden opgevoed.

Contact opnemen kan door te bellen naar : 0653877986 of te mailen naar: noorseboskatjes@ziggo.nl

Lid van Mundikat:

Noorse boskat informatie site

Mundikat is aangesloten bij de FIFE

We hebben ook een Facebook pagina.

Verder Bericht

© 2023 Cattery van de Yvelaar

Thema door Anders Norén