Cattery van de Yvelaar, Noorse Boskatten.

In maart 2023 zijn kittens geboren. Nog 1 zwart-wit katertje beschikbaar . Af en toe Noorse boskat kittens, klik op de rechter foto voor contactgegevens. Klik op de linker foto voor het Blog.

2023:

31 augustus 2023: Anthony is weer beschikbaar gekomen. Hij is een lief en enthousiast zwart met wit katertje. Tijdens zijn vaccinatie is vastgesteld dat hij een hartruisje heeft als gevolg van een klein gaatje in zijn hart. De specialist zegt dat hij er waarschijnlijk probleemloos oud mee kan worden. Rapport is aanwezig. Hij is gecastreerd. 2x gevaccineerd en heeft een stamboom. Hij groeit goed en is vrolijk en actief.

25 juni 2023: Al onze kittens zijn besproken.

9 maart 2023 zijn de 5 kittens van Ivy en Jens geboren. 3 katertjes en 2 poesjes. Ze hebben namen van acteurs gekregen. Julia en Tom zoeken een nieuw thuis. Ze groeien goed. Binnenkort foto’s op de website.

We zijn al weer een ruime maand onderweg. Het ziet er naar uit dat Ivy zwanger is. Hopelijk kittens over een aantal weken. Verder moeten we nog bekijken wat we dit jaar verder gaan doen als moeder Natuur het goed vind.

Wij zijn de poezen Circe, Isabel, Enya, Ivy, Marley, Merah en Norah. De katers Jens en Jari en dan ben ik er nog; Monique. Wij wonen in Den Bosch en zijn een kleine hobbymatige Cattery van Noorse Boskatten. Hobbymatig wil niet zeggen dat het niet serieus is. Alle katten worden regelmatig getest op hart- en nierziektes d.m.v. echo en zijn DNA getest. Af en toe zijn er kittens die in huiselijke kring worden opgevoed.

Contact opnemen kan door te

bellen naar : 0653877986

mailen naar: vandeyvelaar.noren@t-mobilethuis.nl

Lid van de Limbra Catclub.

:

Noorse boskat informatie site

We hebben ook een Facebook pagina.

Verder Bericht

© 2023 Cattery van de Yvelaar, Noorse Boskatten.

Thema door Anders Norén